ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Ваучер за подарък.

Чудите се какъв подарък да направите? Оставете Вашите близки и приятели сами да направят своя избор, като им предоставите ваучер за пазаруване от нашата богата гама от продукти.

Валидност:

Всеки ваучер е поименен и  важи за определен период от време - до 6 месеца от датата на закупуване. Може да се използва както за пазаруване в онлайн магазина - www.goblenirumina.com , така и на място в нашия магазин - София, ул. Охрид 25а.

Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност.

Начин на плащане на ваучера:

Стайността на ваучера се заплаща с наложен платеж: заплащате на курира стойността на ваучера плюс стойността на куриерската услуга.

Ваучерите се изпращат по поща или чрез курирска фирма Еконт с наложен платеж до адрес или до офис на курирската фирма.

Покупка на продукт с ваучер:

След като закупите и подарите ваучера, той се използва много лесно. Кодът на ваучера се въвежда, след като бъдат избрани желаните продукти. Името на поръчващия, трябва да съвпада с името написано на ваучера. След избор на Адрес, трябва да въведете уникалния код на ваучера във полето " Допълнителна информация".

Важно е клиентът притежател на ваучера за подарък да знае, че ако стойността на избраните продукти е по - малка от стойността на ваучера, остатъка не се връща. В случайте, когато стойността на поръчката е по - висока от тази на ваучера, клиентът следва да доплати разликата.

Доставка на продукти, закупени с ваучер.

Стойността на ваучера се отнася за нащите продукти и не включва стойността на доставката им. Таксата за доставка се изчислява спрямо цените на доставка на курирската фирма.

*При желание да заплатите ваучера по банков път, ние ще Ви информираме за банковата си сметка, при потвърждение на поръчката по телефонаваучер
80.00 лв.
бр.
ваучер
30.00 лв.
бр.
ваучер
50.00 лв.
бр.
ваучер
100.00 лв.
бр.
ваучер
150.00 лв.
бр.
ваучер
120.00 лв.
бр.